Bruidsarrangementen

Wie trouwt wil alles perfect regelen, zodat u onbezorgd van deze bijzondere dag kunt genieten. Een heel belangrijk element is het bruidsboeket. Ook de corsages, tafelstukken, het bloemstuk voor op de auto en overige aankleding geven kleur aan de bruiloft.

Het is vanzelfsprekend dat uw eigen wensen de basis zijn. Wij helpen u graag deze wensen te vertalen in prachtig bloemwerk. In een persoonlijk gesprek bekijken wij met elkaar de vele mogelijkheden. Wij verzekeren u dat het bruidswerk qua vorm, kleur en bloemkeuze helemaal bij u past.

Wilt u kleur geven aan de mooiste dag uit uw leven? Bel dan voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Even binnenlopen in de winkel kan natuurlijk ook altijd!

Rouwarrangementen

Na een overlijden moet er veel worden geregeld in zeer korte tijd. Op het gebied van rouwarrangementen kunt u bij ons terecht. Bij ons is alles te realiseren in een kort tijdsbestek, omdat rouwwerk voorrang krijgt bij ons. Zelfs op de dag van bestelling, kunnen wij al afleveren. Ook de bedrukking van lint is hierbij geen enkel probleem.

Om de keuze voor u eenvoudiger te maken, hebben wij fotoboeken in de winkel van wat we hebben gemaakt. U kunt kiezen voor een van deze werken of u kunt een op maat gemaakt stuk krijgen. Uw wensen staan voorop, Bloembinderij Van der Hulst levert persoonlijk werk.