Bloemenabonnement

Met het bloemenabonnement voor onze zakelijke klanten nemen wij de zorg voor bloemen uit handen. Een bloemstuk bij de receptie en een boeket op de vergadertafel zijn voorbeelden van een representatieve aankleding van uw bedrijf.

Plantenabonnement

Informeer ook eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor planten die wij leveren wij met hydrocultuur. Sluit u hiervoor bij ons een onderhoudscontract af, dan kunt u erop vertrouwen dat de planten in perfecte conditie blijven.

Zijdebloemenabonnement

Voorzien in een bloemrijke, natuurlijke inrichting, terwijl u daar geen omkijken naar heeft. Met onze bloemenarrangementen van zijdebloemen kan dat. Ze zijn niet van echt te onderscheiden! We passen het bloemstuk volledig aan uw wensen aan voor wat betreft kleur, stijl, formaat en passend bij de plaats waar het komt te staan. Alle bloemstukken worden geleverd in hoogwaardige potten van het kwaliteitsmerk Ecri. De bloemstukken kunnen naar wens elke maand, twee maanden of ieder kwartaal worden vervangen. Eenmalig huren ten behoeve van een evenement is ook mogelijk, evenals het kopen van de zijdebloemenarrangementen. Vraag onze flyer aan en informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Bezorgservice

Speciale dagen als verjaardagen, jubilea en bijvoorbeeld secretaressedag vragen om een bijzonder geschenk. Wij kunnen hierin voorzien door het leveren van feestelijke boeketten en bloemstukken. Uw relaties zullen overigens eveneens prettig verrast zijn als zij, bijvoorbeeld om de prettige samenwerking te onderstrepen, een boeket als geschenk mogen ontvangen. Dit kan zelfs in combinatie met wijn, sigaren of andere cadeaus. Maak uw wensen kenbaar en u ontvangt een geschenk op maat!

Aankleding feestlocaties

Een zakelijke presentatie, opening van uw nieuwe bedrijfspand, klantendag, kerstborrel, bedrijfsfeest of ander evenement wordt extra feestelijk als u kiest voor de aankleding met bloemen en planten. Informeer gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden.